Mockups

En mockup er et design eller et produkt, der viser det pågældende produkt i aktion. En mockup kan være en model, et billede eller en scene af et foreslået design eller produkt, og de bruges ofte til demonstration, uddannelse eller promovering, mockups afspejler designvalgene for farveskemaer, layouts, typografi, ikonografi, navigationens visuelle elementer og produktets overordnede atmosfære.Ud over at afsætte tid til at besvare de vigtige visuelle spørgsmål, har mockups flere andre fordele:

At skabe professionelt udseende mockups er en afgørende opgave for enhver marketingmedarbejder eller virksomhedsejer. Dette skyldes, at mockups hjælper med at kommunikere dine produktdesignideer med kolleger, investorer eller kunder på en visuel måde. Og de er også utrolige visuelle marketingværktøjer.

 

Print mockups

En print mockup er en fotorealistisk gengivelse af potentielt printmateriale og kan bruges til at visualisere, hvordan det vil se ud efter at være blevet printet.

Emballage mockups

En emballagemockup er en fotorepræsentation af din branding placeret på forskellige emballagegenstande. Dette kan omfatte kasser, plastikposer, papirposer og andre forskellige emballagematerialer.

Logo

Enhedsmockups

En enhedsmockup er en fotogengivelse af en elektronisk enhed, hvor skærmen på enheden, såsom en telefon, tablet eller computerskærm, kan udskiftes med dit design.

Product Mockups

En produktmockup er en realistisk digital gengivelse af et produktdesign. Det bruges typisk i starten af et nyt projekt til at hjælpe et team med at fange en vision for slutresultatet af et produktdesign.

Branding mockups

En branding mockup er et billede gengivet med en virksomheds logo, motto eller andet branding materiale på råvareprodukter.

Social medie mockups

En social media mockup er en digital gengivelse af forskellige sociale mediesider, der giver dig mulighed for at indsætte og visualisere dit indhold, før du sender det til det officielle mediesite.

stadig usikker om det skal være os?

Kontakt os!

Og få et uforpligtende tilbud
Klik her