Medarbejdere

Mads Dellgren - Ejer af ReklameEkspressen

Mads Dellgren - Ejer af ReklameEkspressen

Mads Dellgren, Ejer

+45 28 55 03 40 / mail@reklameekspressen.dk

Uddannet på Den Grafiske Højskole, 8 års ledererfaring og praktisk erfaring indenfor grafisk design, projektplanlægning, skiltefremstilling og foliemontering.
Efter en lidt hektisk fødsel, med helikopterflyvning til Rigshospitalet, opvoksede jeg på Bornholm. De første 14 år af mit liv, boede jeg mellem Nylars og Vestermarie, hvorefter vi flyttede til Sorthat. Efter endt skolegang og matematisk gymnasium, trængte jeg til en pause fra skolen. Min forældre havde været selvstændige i mange år og med et trykkeri med 10 ansatte, manglede de alligevel en der var indstillet på at lave alt fra grafisk opsætning, trykning osv, til IT og bogføring (en slags praktisk gris). Så det næste år knoklede jeg på for at lære de mange nye ting, og samtidig være så værdifuldt et aktiv for virksomheden som muligt. Dette gav mig mod på at træde ind i branchen, og jeg blev heldigvis optaget på Den Grafiske Højskole hvor jeg tilbragte de næste 3 år under uddannelse som Professionsbachelor i Grafisk Teknologi og Ledelse. Da jeg løbende havde fortsat mit arbejde på trykkeriet, var det nærliggende at jeg startede igen da jeg var færdig med uddannelsen. Efter et par år ville skæbnen at Bornholms Tidende manglede en Produktionsleder, efter anbefaling af den gamle produktionsleder, blev jeg kontaktet, og i løbet af relativt kort tid, var jeg ansat og mine forældres virksomhed opkøbt. Efter 7,5 turbulente år på Bornholms Tidende - med flytning af produktioner, etablering af nye virksomheder, indtræden på nye markeder og meget mere - var økonomien dog ikke tilstrækkelig til at have en særskilt produktionsleder, og jeg blev derfor opsagt. Dette var dog startskuddet for mig til at starte ReklameEkspressen!

"Jeg arbejder altid hårdt på at løse hver enkelt opgave med individuelt hensyn til mine kunders behov, og med etablering af ReklameEkspressen har jeg mulighed for at følge opgaverne fra start til slut"


Katja Skov - Medejer af ReklameEkspressen

Katja Skov - Medejer af ReklameEkspressen

Katja Skov, Medejer

+45 28 55 03 40 / mail@reklameekspressen.dk

Tekst


"Jeg"/p>

Facebook