Produktion af skilte

Læs mere om de forskellige typer af skilte her
Standerskilte og pyloner

Standerskilte og pyloner

Standerskilte og Pyloner
ReklameEkspressen leverer alt inden for udendørs skilte på og udenfor Bornholm. Der er et væld af muligheder i denne kategori, men de har alle det til fælles, at de giver en fantastisk eksponering af din virksomhed. Både skilte og pyloner laves i alle mulige farver, former og materialer - med og uden lys - ja det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hør mere om skilte på telefon 28 55 03 40 eller på mail@reklameekspressen.dk.


Lys- og facadeskilte

Lys- og facadeskilte

Lys- og facadeskilte
Udendørs skilte kan være meget andet end standere og pyloner, på facaden kan der f.eks. sættes 10mm pvc, eller 3mm alu-kompositplade med enten printet eller udskåret folie, eller formskårede alu-bogstaver enten med eller uden lys. På hegnet kan hænges 340g MESH-banner med kantsyning og metaløjer, der kan hænges flag i flagstangen, eventuelt med en kulfiberstang, som holder flaget udstrakt, selv når vinden ikke blæser - ja mulighederne er virkelig mange.

Indendørs skiltning

Eksempel på wayfinding-skilt.

Indendørs skiltning
Vil du illustrere noget, vise dine kunder vej til det rette kontor, eller bare have noget flot og dekorativt i din virksomhed, så kan vi levere alt inden for indendørs foliering og skiltning. Dekoration af døre, vinduer, gulve og lofter med folie i alverdens farver. Skilte i aluminium, malet i valgfrie farver, både med fast foliemontering, og til egen-udskiftning af papirindsats. Mulighederne er uendelige, så kontakt os gerne og lad os finde ud af dine behov.

Folie i 3 farver på Boskovs Skadeservice nye Opel Vivaro

Folie i 3 farver på Boskovs Skadeservice nye Opel Vivaro

Bilreklame
Reklame på bilen er uden sammenligning den måde, du får mest value-for-money, når du overvejer, hvordan dit reklamebudget skal bruges. Vi laver alt fra helt enkle logodekorationer med logo og tekst på alle fire sider af bilen til komplette indpakninger, hvor hele bilen pakkes ind i printet folie. Priserne starter omkring 2.000,- ekskl. moms.